چگونه دانش آموز برای تدریس خصوصی پیدا کنم؟

آنچه مطالعه خواهید کرد
توانایی و مهارت تدریس کردن یک چیز است و توانایی پیدا کردن شاگرد خصوصی برای تدریس، چیز دیگری است. بنابراین شما ممکن است یک معلم خصوصی فوقالعاده و باسواد باشید، اما مهارتی در جذب شاگرد خصوصی نداشته باشید. یا اینکه نمیدانید باید از چه طریقی این کار را انجام دهید. نگران نباشید روشهای زیادی برای جذب شاگرد وجود دارد که در این مقاله با آنها آشنا میشوید. ممکن است بعضی از این روشها را بشناسید؛ مثل استفاده از شبکههای اجتماعی. اما مطمئنا روشهای دیگری هست که اصلا در مورد آنها اطلاعاتی ندارید. پس با ما همراه باشید.
چگونه تدریس خصوصی را شروع کنیم و در آن موفق باشیم؟
برای شروع تدریس خصوصی اول باید از این موضوع مطمئن باشید که در یک زمینه درسی، نرمافزاری یا موسیقی مهارت دارید. علاوه بر داشتن مهارت و تسلط، به یک مدرک یا گواهینامه هم نیاز دارید. این مدرک میتواند نشان دهد که شما صلاحیت لازم برای تدریس در یک حوزه خاص را دارید.
مرحله بعدی این است که برای خود یک نقشه راه ترسیم کنید. مثلا بدانید از کجا میخواهید شروع کنید. به چه امکاناتی نیاز دارید و چطور میتوانید دانشآموز پیدا کنید. خوب است که در این مرحله درباره روش کار اساتید دیگری که در حوزه کاری شما فعالیت میکنند، تحقیق کنید.
در نهایت برای موفق شدن در تدریس خصوصی باید این نکات را رعایت کنید:
- انرژیتان را مدیریت کنید
- تسلط کلامی و مهارت گوش دادن داشته باشید
- توانایی برقراری رابطه موثر را در خودتان تقویت کنید
- اشتیاق واقعی داشته باشید
- تفکر یادگیری مستمر داشته باشید
- همان معلمی شوید که دوست داشتید، خودتان داشته باشید
اگر عاشقانه تدریس کردن را دوست داشته باشید، با رعایت این نکتهها، حتما به موفقیت میرسید.
راهکارهای جذب دانش آموز برای تدریس خصوصی چیست؟
احتمالا با بعضی از این راهکاریی که در اینجا قرار است در موردشان بخوانید، آشنا هستید. اما خودتان را آماده کنید، چون قرار است بار راهکارهایی آشنا شوید که اصلا قبلا در مورد آنها چیزی نمیدانستید.
برای اطلاعات بیشتر:
1.پیدا کردن شاگرد خصوصی با کمک استادبانک
بدون شک بهترین راه پیدا کردن شاگرد خصوصی در ایران، استادبانک است. استادبانک یک پلتفرم تدریس خصوصی است و از سال 94 تا حالا فعالیت میکند. اگر مدارک و مهارت لازم برای تدریس در رشتههای مرتبط با ابتدایی، متوسطه اول، دوم، کنکور، نرمافزار یا موسیقی دارید، میتوانید به بخش عضویت اساتید بروید. در اینجا اطلاعات لازم برای ثبت نام را وارد میکنید. بعد از این کارشناسان استادبانک با شما تماس میگیرند و مصاحبه اولیه انجام میشود.
بعد از این مرحله برای خودتان یک پروفایل دارید. در پروفایل شما باید اطلاعات مربوط به شما و زمینه تدریستان وجود داشته باشد. پس بهتر است خودتان را به بهترین شکل معرفی کنید. با کمک استادبانک میتوانید با دانشآموزهای زیادی آشنا شوید و به صورت حضوری یا آنلاین به تدریس خصوصی مشغول شوید.
2.استفاده از شبکههای اجتماعی
یکی دیگر از روشهای شناخته شده و محبوب، استفاده از شبکههای اجتماعی مثل اینستاگرام است. تولید محتوا در اینستاگرام یکی از بهترین راهکارها برای جذب شاگرد خصوصی است. پس روشهای تولید محتوا را یاد بگیرید. مثل ساختن ویدیو، اینفوگرافیک و قصهگویی. مطمئن باشید که با کمی تلاش و کوشش، میتوانید فالوورهای زیادی پیدا کنید. در نهایت فالوورهای اینستاگرام شما به شاگرد خصوصی تبدیل میشوند.
البته یادتان باشد که رقابت کردن در اینستاگرام بسیار سخت است و حتما باید استمرار داشته باشید. به عنوان مثال اگر یک معلم خصوصی ریاضی هستید، هر هفته سه پست درباره حل تمرینهای ریاضی بگذارید.
3.گیمیفیکیشن یا بازی آفرینی
یک روش جذاب دیگر برای پیدا کردن دانش آموز این است که «بازی سازی» کنید. گیمیفیکیشن یا بازی سازی یعنی استراتژیهایی طراحی کنید که باعث شود مخاطبهای بیشتری درگیر کسبوکار شما شوند. به عنوان مثال میتوانید جلسه اول از درستان را رایگان کنید و به شاگردتان بگویید که در ازای معرفی کردن هریک از دوستانش، 20 درصد تخفیف میگیرد.
4.کتاب الکترونیکی رایگان بنویسید
E-Bookها در واقع کتابهای الکترونیک هستند. یکی دیگر از روشهای جذب شاگرد این است که یک E-book رایگان بنویسید. این کتاب باید شامل بخشهای کوتاه و جذاب در مورد حوزه تدریس شما باشد. سپس کتاب را وبسایتهای مرتبط با کتاب آپلود کنید. حتما راههای ارتباط و شماره تماس خود را در جایی از کتاب ذکر کنید. از این طریق هم میتوانید شاگرد خصوصی پیدا کنید. مثلا اگر معلم خصوصی زبان هستید، یک کتاب کوتاه درباره چند نکته گرامری بنویسید. این نوع کتابها بسیار پربازدید هستند.
5.یک وبلاگ یا وبسایت راهاندازی کنید
میدانید که گوگل یک موتور جستجوی قوی و بسیار هوشمند است. روزانه میلیونها نفر از آن استفاده کمک میگیرند و مطالب مختلفی را با آن جستجو میکنند. بنابراین اگر بتوانید در حوزه کاری خودتان مقالههای جذاب و مفید بنویسید، احتمالا کاربران زیادی از طریق گوگل به سایت شما میرسند. ممکن است خیلی از این کاربرها با دیدن دورههای آموزشیتان، شاگرد خصوصی شما بشوند.
6.با مدرسهها در ارتباط باشید
حتما خبر دارید که چه رقابت نفسگیری بین دانشآموزهای یک مدرسه وجود دارد. بنابراین مدرسهها پتانسیل زیادی برای جذب شاگرد دارند. میتوانید با مدیران مدرسهها ارتباط برقرار کنید. از آنها بخواهید که شما را به دانشآموزها معرفی کنند. حتی میتوانید تراکتهای تبلیغاتی درست کنید و در نزدیکی مدارس پخش کنید.
7.تبلیغات دهان به دهان
اگر معلم توانمندی باشید، مطمئنا خود شاگردهای شما برایتان تبلیغ میکنند. در واقع بهترین تبلیغکنندگان شما، شاگردهایتان هستند. پس حتما برای آنها وقت بگذارید و مطمئن شوید که به نتیجه دلخواهشان میرسند. در این صورت شما هم به نتیجه دلخواهتان میرسید.
نکات مهم برای جذب شاگرد خصوصی
با مهمترین روشهای جذب شاگرد خصوصی آشنا شدید. اما چند نکته مهم دیگر هست که به شما کمک میکند شاگردهای بیشتری جذب کنید. پس به این موارد هم دقت کنید:
- زود ناامید نشوید و برای رسیدن به هدف، صبور باشید
- شبکهسازی کنید
- دائما خودتان را به روز کنید
- روی اعتماد به نفس و مهارتهای مدیریتی خود کار کنید
با رعایت این چند نکته، حتما میتوانید در این مسیر موفقیت بیشتری کسب کنید.
و اما نتیجه
اولین چیزی که برای تدریس خصوصی به آن نیاز دارید، دانش و تسلط است. اما فقط همین کافی نیست. باید بلد باشید که خودتان را تبلیغ کنید و شاگرد بگیرید. پس آشنایی با روشهای تبلیغاتی به دردتان میخورد. مثلا تولید محتوا کردن در اینستاگرام. اما راهکار سادهتر این است که با استادبانک همراه شوید. استادبانک میتواند در این مسیر یار و همراه شما باشد.
همچنین میتوانید تمام سوالات خود را با کارشناسان ما در میان بگذارید. کافیست با شماره 02191005343 تماس بگیرید.
نظر خود را در مورد این مطلب بیان کنید: